CTM partner of SmartStripping®

The Technological Centre of Manresa (CTM) in Catalonia, collaborates in the objectives of the research to develop a conceptual model of the technique SmartStripping® that has already been tried in some sites of national interest in Italy.  CTM will define which flow pattern is applicable to the extraction of contaminants from the underground by a lab scale model and a conceptual model of the technology.

Extracted from www.ctm.com.es

L’Àrea de Tecnologia Ambiental a Fundació CTM Centre Tecnològic va iniciar el passat 4 de gener el projecte SmartStripping, amb una kick off meeting. Aquesta reunió Kick off té per objectiu la posada en marxa del nou projecte i reuneix els principals responsables per a la posada en comú dels aspectes a desenvolupar de manera conjunta.
SmartStripping és un projecte centrat en l’extracció de contaminants de sols i aigües subterrànies sense alliberament de pol·lució en el mediambient. La nova tecnologia desenvolupada en aquest projecte permetrà l’extracció mitjançant un circuït tancat que no generarà cap tipus d’emissions a l’atmosfera, l’aigua superficial o les xarxes de sanejament o claveguerams.

You can download the page about the project from the CTM newsletter.

Logo_CTM_lungo

Download (1203_CTM_Newsletter.pdf, Unknown)

Articoli correlati